Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Hume Liv och tänkande

276 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

David Hume (1711–1776) är en av Storbritanniens största tänkare genom tiderna. James A. Harris Hume: Liv och tänkande är den första större studien av hans litterära karriär i sin helhet. Här sätts Humes alla arbeten in i sin biografiska och historiska kontext, från det epokgörande ungdomsverket A Treatise of Human Nature till det historiska standardverket The History of England. Vi får ta del av alla betydelsefulla händelser i Humes liv, med fokus på hans strävan att anlägga ett filosofiskt perspektiv på tillvarons alla områden – från människans natur till politik, handel, religion och engelsk historia. Här framträder Hume som en filosof inriktad på att förverkliga upplysningens ideal om att skapa en öppen och objektiv, rigorös och lidelsefri dialog om tidens alla viktiga frågor.

James Harris är professor och prefekt vid institutionen för historisk filosofi vid Saint Andrews-universitetet i Skottland. Hans forskning fokuserar på tidigmodern filosofi samt upplysningen.

Köp som E-bok

Rekommenderade böcker

Publicerad 2019

Spinoza och jag

Goldstein, Rebecca
219 kr
KÖP
Publicerad 2018

Aristoteles

Natali, Carlo
257 kr
KÖP
Publicerad 2015

Bertrand Russell

Grayling, A. C.
219 kr
KÖP
Publicerad 2015

Diderot

Attali, Jacques
278 kr
KÖP

Relaterad information:

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...