Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Islam och toleransens framtid

178 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

Sam Harris och Maajid Nawaz bjuder in läsaren till ett brådskande samtal: Är islam en freds- eller krigsreligion? Är den mottaglig för reformer? Varför verkar så många muslimer attraheras av extremism? Vad innebär ord som islamism, jihadism och fundamentalism i dagens samhälle?

Djupet och bredden i dialogen är slående, men kanske ännu mer förvånande är att mötet mellan en berömd ateist och en före detta radikal präglas av värdighet. Nawaz och Harris har skapat något genuint nytt: de tar sig an en av de mest polariserade frågorna i vår tid – och gör faktiskt framsteg.

Islam och toleransens framtid vill inspirera till en bredare offentlig debatt. När omvärlden drivs av missförstånd och våld visar Nawaz och Harris hur två människor med mycket olika synsätt kan finna en gemensam grund att mötas på.

Rekommenderade böcker

Relaterad information:

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...