Making sense

Sam Harris

Kommer April 2022.
Making sense, boundMaking sense, pocketMaking sense, ebookMaking sense, audiobook

En samling av de bästa samtalen från podcasten “Making Sense”, med den bästsäljande författaren till Upplyst meditation och Moralens landskap.

Civilisationen vilar på en uppsättning framgångsrika samtal. I podcasten Making Sense har neuroforskaren, filosofen och författaren Sam Harris utforskat några av de största frågorna om tänkande, vårt samhälle och händelserna som format vår värld. Jakten på djupare förståelse för hur vi tänker och fungerar har lett till möten med några av vår tids mest briljanta – och kontroversiella – tänkare; Daniel Kahneman, Timothy Snyder, Anil Seth, Nick Bostrom och Max Tegmark. Tillsammans fördjupar de sig i idéer om allt från medvetande och fri vilja till extremism och etiska livsstilsval.

Making Sense: samtal med Sam Harris innehåller tolv möten från Harris hyllade podcast. I samtalen förenar Harris visdom och rigorös utfrågning, för att ta reda på vad det egentligen innebär att förstå vår värld. För Sam Harris är ärliga och öppna samtal, hur svåra och konfliktfyllda de än må vara, den enda vägen till moralisk och intellektuell utveckling.

Detaljer
  • Utgiven April 2022
  • ISBN: 9789188589606