Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Kidnappningsindustrin

209 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

På senare tid har kriget i Syrien, tillsammans med Islamiska Statens framfart, skapat nya affärs­möjligheter i Mellanöstern. Som till exempel att sälja västerländska gisslan till jihadistgrupper, eller att smuggla miljontals flyktingar till andra länder. En mäktig och sofistikerad underjordisk verksamhet levererar dagligen tusentals flyktingar längs med Europas medelhavskust.

I dag omsätter kidnappningsindustrin mer än droghandeln, med inkomster på hundratals miljarder dollar årligen. Loretta Napoleoni har exklusivt fått tala med personer som förhandlar om lösensummor och genomför räddningsuppdrag, antiterror-experter, medlemmar säkerhetsorganisationer och före detta gisslan, bland många andra. Läsaren upptäcker att principerna för hur man förebygger kidnappning, och om man ingriper, skiftar beroende på vilket typ av kidnappning det handlar om, och vilka som utsätts.

Kommer västvärlden återigen att skörda vinsten av det politiska kaos som de delvis själva har skapat på sin egen bakgård?

Köp som E-bok

Rekommenderade böcker

Publicerad 2017

Min tid som fånge hos röda khmererna

Bizot, Francois
278 kr
KÖP
Publicerad april 2015

Islamiska Staten

Napoleoni, Loretta
178 kr
KÖP

Relaterad information:

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...