Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Svenska IS-krigare Från al-Qaida till jihadi cool

248 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

Terrorattentaten i Paris 2015 och Bryssel 2016 visar att den jihadistiska miljön i Europa utgör ett pågående och reellt hot. I takt med att allt fler europeiska medborgare de senaste åren anslutit till Islamiska staten och liknande grupper har Sverige och andra länder tvingats inse det nödvändiga i att på bred front bekämpa en inhemsk rörelse som är på frammarsch. Men även om frågan först de senaste åren hamnat högt upp på agendan så är den inte ny. I Sverige har det funnits aktiva al-Qaidanätverk sedan början av 90-talet.
Svenska IS-krigare  är en kraftigt uppdaterad nyutgåva av boken Jihad – Svenskarna i de islamistiska terrornätverken, från 2012. Boken ger både en bakgrund till den jihadistiska miljön i Sverige, unika vittnesmål inifrån rörelsen och en aktuell lägesbeskrivning av situationen i dag.

Köp som E-bok

Rekommenderade böcker

Publicerad oktober 2016

Islam och toleransens framtid

Nawaz, Maajid, Harris, Sam
178 kr
KÖP
Publicerad 25 nov 2015

Min Jihad

Gadban, Hanna
233 kr
KÖP
Publicerad april 2015

Islamiska Staten

Napoleoni, Loretta
178 kr
KÖP

Relaterad information:

Pressmaterial

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...