Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

We can all contribute

469 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

(Click here to order the book from outside Sweden.)

40 artister. Två bröder. En kamera.

We Can All Contribute är årets snyggaste och mest inspirerande fotobok, en exklusiv samling porträtt av svenska artister med stora hjärtan. (Boken väger 2,5 kilo).

Bröderna Christian och Carl-Johan Brandt, till vardags läkare respektive ekonom, har under två års tid porträtterat 40 svenska artister i ett unikt projekt. Det som började som en vild idé resulterade i en ambitiös och vacker fotobok där samtliga inblandade har ställt upp helt utan ersättning för att därigenom stödja Läkare utan gränser. De vackra fotona samsas med personliga texter skrivna av artisterna själva, utdrag från låttexter och anekdoter från mötena. Sven-Bertil Taube, Eva Dahlgren, Timbuktu och Helena af Sandeberg och 36 andra svenska musiker och skådespelare bjuder generöst in och låter oss komma nära.

Vilka artister som skulle delta i fotoprojektet var inte bestämt från början. Man började med ett par kontakter och förlitade sig på att varje person som ställde upp skulle lämna över stafettpinnen till en ny och intressant artist. Det blev en spännande resa som förutom en stor bredd av medverkande också ledde till ett djup och ett engagemang som genomsyrar hela boken.

Läs mer på www.wcac.se

 

Rekommenderade böcker

Publicerad 2013

Njutning

Ellervik, Ulf
275 kr
KÖP
Publicerad Mars 2012

Verklighetens magi

Dawkins, Richard
238 kr
KÖP
Publicerad 2008

Personligt: samtal med fritänkare

Sturmark, Christer
279 kr
KÖP

Relaterad information:

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...