We can all contribute

Christian Brandt, Carl-Johan Brandt

Det går ej att köpa denna bok.
We can all contribute, boundWe can all contribute, pocketWe can all contribute, ebookWe can all contribute, audiobook

40 artister. Två bröder. En kamera.

We Can All Contribute är årets snyggaste och mest inspirerande fotobok, en exklusiv samling porträtt av svenska artister med stora hjärtan. (Boken väger 2,5 kilo).

Bröderna Christian och Carl-Johan Brandt, till vardags läkare respektive ekonom, har under två års tid porträtterat 40 svenska artister i ett unikt projekt. Det som började som en vild idé resulterade i en ambitiös och vacker fotobok där samtliga inblandade har ställt upp helt utan ersättning för att därigenom stödja Läkare utan gränser. De vackra fotona samsas med personliga texter skrivna av artisterna själva, utdrag från låttexter och anekdoter från mötena. Sven-Bertil Taube, Eva Dahlgren, Timbuktu och Helena af Sandeberg och 36 andra svenska musiker och skådespelare bjuder generöst in och låter oss komma nära.

Vilka artister som skulle delta i fotoprojektet var inte bestämt från början. Man började med ett par kontakter och förlitade sig på att varje person som ställde upp skulle lämna över stafettpinnen till en ny och intressant artist. Det blev en spännande resa som förutom en stor bredd av medverkande också ledde till ett djup och ett engagemang som genomsyrar hela boken.

Detaljer
  • Utgiven 2013
  • 288 Sidor
  • Inbunden
  • ISBN: 9789186061968