Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Boken som får en att äta fiskpinnar och pulvermos

Industrimat är nyttig, billig och befriar kvinnorna från slit i köket. Det menar experten på livsmedelsteknik Andreas Håkansson i en ny bok. Fredrik Sjöberg uppskattar en akademiker som öppnar upp nya perspektiv på matstriderna – och reder ut vad motsättningarna egentligen handlar om.

Relaterade böcker

Spara 24%
Publicerad 2018

Det ängsliga matsamhället

Håkansson, Andreas
177,84 kr234 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...