Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Landgren, Johan

Johan Landgren har en internationell Masterutbildning vid Institutionen för Freds- och Konfliktforskning och en Kandidatexamen i Statsvetenskap vid Uppsala Universitet. Han driver bloggen Olja för blåbär som är en av Sveriges mest lästa bloggar och är en aktiv debattör i Sverige inom energi- och miljöfrågor. Han bevakar utvecklingen av självkörande transporter och ansvarade för rapporteringen från Podcar City -konferensen i Antwerpen (2016) och har även varit i Silicon Valley, Kalifornien för att bevaka utvecklingen inom självkörande teknik och bland annat fått en guidad tur Teslas fabrik. Skriver och föreläser aktivt om helhetsperspektiv på energi, ekonomi och hållbarhet däribland föredrag vid tex Stockholms Universitet. Johan är även ekologisk biodlare i Dalarna sedan sommaren 2014.

Utgiven bok

Publicerad mars 2015

Olja för blåbär

Hansson, Roberth, Landgren, Johan
239 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...