Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

ÅH! En bok om känslor

Status:
Den här boken slutnoterad och kan inte köpas längre.

Åh! är en bok om känslor, och den vänder sig till både små och stora. Med hjälp av uttrycksfulla illustrationer förklarar Eva Funck vad våra känslor egentligen är bra för – vilken funktion de haft under människans utveckling och hur de hjälper oss idag. Känslorna har vi fått för att vi biologiskt och socialt ska överleva, och varje känsla har en uppgift i våra liv – att skydda oss, varna oss, förändra våra livsvillkor och få vänner.

Varje kapitel tar upp en grundkänsla: arg, glad, ledsen, intresse, oro, skam, avsky, förvåning, rädd och medkänsla/empati.

Att kunna namnge sina känslor är grunden till att kunna prata om dem, och lära sig att särskilja en känsla ur ett virrvarr av känslor. Kan man se en känsla i taget kan man också förstå varför man känner som man gör.

Detta är en bok avsedd att locka till sig stor som liten. En bok som man kan bläddra ofta i och varje gång ta till sig någon ny kunskap eller tanke kring vardagliga situationer.

 

Illustrerad av Sari Feldt Norgren.

Rekommenderade böcker

Publicerad 2017

Ljudskurken

Reuss, Pauline, Kjellberg, Karolina
148 kr
KÖP
Publicerad 2017

Inga och Leo programmerar

Yngvesson, Malin, Pettersson, Andrea
137 kr
KÖP
Publicerad mars 2017

Harriet och Charles

Torudd, Cecilia, Rundgren, Helen
128 kr
KÖP
Publicerad november 2016

Pi och powerbollarna - Vinterracet

Reuss, Pauline, Kjellberg, Karolina
148 kr
KÖP

Relaterad information:

Pressmaterial

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...