Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Lev hela livet Filosofiska tankar om ett lyckligt och meningsfullt åldrande

207 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

Jag närmar mig 60 med stormsteg, vilket ger upphov till både positiva och negativa tankar. Å ena sidan tänker jag att det snart kommer en tid då möjligheterna till ett rikt och stimulerande liv är mycket stora. Å andra sidan inser jag att kroppens förfall redan har börjat så smått, och att min oundvikliga död antagligen kommer att föregås av en tid som präglas av sjukdom, allmän skröplighet och ett ökat behov av vård och hjälp. Hur ska vi tänka när vi börjar komma upp i åren och försöker komma fram till hur återstoden av livet ska levas? Hur ska vi göra det bästa av de år vi har kvar?

I Lev hela livet bjuder filosofen Bengt Brülde (född 1959) in till en dialog med läsaren om hur vi kan – och borde – förhålla oss till vårt eget åldrande. Förändringarna som sker under årens lopp kan vara dramatiska och kräver kanske ett nytt sätt att förhålla sig till livet. Med handfasta råd och tydliga exempel vägleder Brülde läsaren genom pensioneringen, våra nära relationer, hälsan, hur vi bäst ska förvalta våra möjligheter samt meningen med livet. Oavsett om du börjar närma dig femtio, har passerat åttio eller har större delen av livet framför dig är det rätt tid att tänka över hur du lever ditt liv. 

Köp som E-bok

Rekommenderade böcker

Publicerad 2020

Leva fritt och leva väl

Bauhn, Per
229 kr
KÖP
Publicerad 2020

Hejdå Gud!

Dawkins, Richard
199 kr
KÖP
Publicerad 2020

Hela Sverige hånglar (Pocket)

Hallberg, Klas
55 kr
KÖP
Restnoterad
Publicerad 2020

Mindfulness utan Flum

Nilsonne, Åsa
189 kr
KÖP
Reservera
Publicerad 2013

Njutning

Ellervik, Ulf
275 kr
KÖP

Relaterad information:

Omdömen om Lev hela livet

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...