Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Mat, myter och maskiner Industrimatens ärorika historia

Bakom våra mest vardagliga livsmedel döljs en lång och spännande historia som förtjänar att berättas. Varför gav sig pälsjägaren Birdseye ut på Alaskas iskalla vidder, på jakt efter en perfekt fryst ärta? Hur kunde Herbert Felix göra succé med en ketchupfabrik i Skåne – trots att det var omöjligt att odla tomater där? Och lär dig varför luft blev den avgörande ingrediensen i glass, oavsett om den upptäcktes av Djingis khans krigare eller Margaret Thatcher.

Andreas Håkansson är en driven berättare som målar upp de livsöden och vetenskapliga genombrott som lett fram till öl, strösocker, bröd och mycket mer.

Rekommenderade böcker

Publicerad 2018

Ät din jävel

Haawind, Malin
199 kr
KÖP
Spara 24%
Publicerad 2018

Det ängsliga matsamhället

Håkansson, Andreas
177,84 kr234 kr
KÖP

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...