Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Vatten Om att värdera det ovärderliga

Boken är inte utgiven än men går att förbeställas. Om du köper boken nu kommer den att skickas till dig så fort den ges ut.
245 kr
Förbeställ
Lägg i önskelistan

Vissa saker är så viktiga att det är nästan omöjligt att förstå hur viktiga de är. Därför behövs boken Vatten, som ger kunskap och skapar eftertanke kring värdet av rent vatten. Med bilder av världsfotografen Mattias Alexandrov Klum.

I Sverige har vatten blivit en icke-fråga – rent vatten kommer alltid ur kranen och smutsigt vatten försvinner snabbt utom synhåll. Men det är inget vi kan ta för givet. Rent vatten är något vi måste kämpa för. Det hotas av klimatförändringar som ger torka och översvämningar även i Sverige, av ogenomtänkt asfaltering och av vår moderna livsstil med läkemedel, storskalig livsmedelsproduktion och semesterresor i fjärran länder. Av många små och stora beslut varje dag, när vi glömmer varför vi måste värna vattnet. Samma vatten som dinosaurierna drack.

Boken är framtagen av Svenskt Vatten, branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretaget − alla VA-organisationer − tillsammans med fotograf Mattias Alexandrov Klum och författare Anna Froster.

Rekommenderade böcker

Publicerad 2018

Perpetual calendar of life

Goodall, Jane, Klum, Mattias Alexandrov
245 kr
KÖP
Publicerad februari 2017

Jordnära

Klum, Mattias Alexandrov, Klum, Monika
179 kr
KÖP

Relaterad information:

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...