Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Klum, Mattias Alexandrov

Mattias Alexandrov Klum är naturfotograf, naturfilmare och författare. Hans fotografiska arbeten har publicerats i ett stort antal internationella tidskrifter såsom National Geographic Magazine, Stern, Der Spiegel och New York Times. Han arbetar också som föreläsare, både i Sverige och internationellt.

År 1997 publicerades hans bilder för första gången i National Geographic, där han sedan blev den förste svensken att få en av sina bilder på omslaget. Hans fotografier är representerade i The National Geographic Image Collection samt har visats i enmansutställningar i museer och konstgallerier runt om i världen.

Under ofta långvariga fotoexpeditioner i otillgängliga områden har paret Klum skapat ett antal verk med internationell uppmärksamhet och deltagit i ett flertal utställningar.

Utgivna böcker

Publicerad 2019

Vatten

Froster, Anna, Klum, Mattias Alexandrov
249 kr
KÖP
Publicerad 2018

Perpetual calendar of life

Goodall, Jane, Klum, Mattias Alexandrov
276 kr
KÖP
Slut
Publicerad februari 2017

Jordnära

Klum, Mattias Alexandrov
SLUT

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...