Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Ett slag för pulversåsen

I P1- MORGON. ”I boken ”Mat, myter och maskiner – industrimatens ärorika historia” kan vi läsa om ketchupens ursprung, hur glass kom till och varför vi har strösocker. Författaren och livsmedelsforskaren Andreas Håkansson kommer till färdigmatens och halvfabrikatens undsättning. Är de verkligen så kategoriskt dåliga som de ofta framställs?”

Relaterade böcker

Publicerad 2019

Mat, myter och maskiner

Håkansson, Andreas
245 kr
KÖP
Publicerad 2018

Det ängsliga matsamhället

Håkansson, Andreas
231 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...