Skip to content
Fritanke Group

Fri Tanke

Bokhandel på nätet, köp böcker online hos Fri Tanke

  • Bokhandel
    • Bokhandel
    • Column 1
      • Aktuellt
      • Kommande
      • Vetenskapliga klassiker
      • Barnböcker
      • Fotografi
      • Skönlitteratur
      • Pocket
      • Sans
      • Fri Tankes bokklubb
    • Vetenskap
      • Biologi
      • Hjärnan
      • Kemi
      • Fysik
      • Matematik
      • Rymden
      • Teknik
      • Medicin
      • Ekonomi
    • Böcker om filosofi
      • Moralfilosofi
      • Religion & livsåskådning
      • Kunskapsteori
      • Politisk filosofi
      • Medvetandefilosofi
    • Samhälle
      • Psykologi
      • Politik
      • Samhällsdebatt
      • Reportage
    • Historia
      • Biografier & Memoarer
      • Idéhistoria
      • Vetenskapshistoria
    • Livsstil
      • Hälsa
      • Mat
      • Personlig utveckling
  • Video & Podd
    • Video & Podd
    • Video
    • Podd
  • Sans
  • Events
  • Författare & Talare
  • Om Oss
    • Om Oss
    • Om Fri Tanke
    • I Media
    • Press
    • Pressmeddelanden
    • Recensioner
    • Kontakt

Din varukorg

Kassa

Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Henrik Lagerlund: Vad är en ”filosofisk foodie”?

Till sidan

Svensk filosofi 26 maj 2021.

Henrik Lagerlund (@HenrikLagerlund) är professor i teoretisk filosofi vid Stockholms universitet, och aktuell med boken Matens filosofi. Hur du blir en filosofisk foodie (Fri Tanke förlag). Här berättar han mer om boken och om vad det egentligen innebär att vara en ”filosofisk foodie”.

Böcker

Matens filosofi

Matens filosofi

Henrik Lagerlund 
Detaljer
  • Inbunden
  • 266 sidor
216:- | Köp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Följ oss på sociala medier

Instagram Instagram Facebook Facebook

  • info@fritanke.se
  • Annonsera i Sans
  • Jobba hos oss
  • Press
  • Vanliga frågor
  • Integritetspolicy
  • In English
Fri Tanke använder cookies för statistik, annonser och bokhandel. Samtycker du till det? Du kan läsa mer här
Nej, jag samtycker inte Ja, jag samtycker