Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Barnets psykologi

I Barnets psykologiundersöker kognitionsprofessorn Usha Goswami olika typer av anknytningsprocesser och visar hur trygga anknytningar hjälper barn att utveckla sin självuppfattning. Hon utforskar flera aspekter på inlärning, från språk och tanke till kognition, och beskriver hur spädbarn och små barn utvecklar en förståelse för den fysiska, biologiska och sociala världen och bygger komplexa färdigheter som språk och moral.

Barnets psykologivisar hur inlärningen formas av miljöerna runt barnet: hemma, på skolan, med andra jämnåriga barn och samhället som stort. Goswami betonar vikten av vänskap och syskon för psykologisk utveckling. Här introduceras de främsta teorierna inom barnpsykologi, barnets utveckling förklaras och olika sätt att stärka denna utveckling under barndomsåren förs fram.

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...