Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Algoritmmakaren

Aldrig tidigare under världshistorien har så mycket data samlats in som nu. Bra data kan nämligen användas till att fatta bra beslut. Men vad händer om beslutsfattare inte förstår vilken data som ska samlas in eller hur den bör användas?

 I Algoritmmakaren använder Tommy Anderssoon, en livs levande algoritmmakare, både forskning och historier från verkligheten för att resonera kring hur beslutsalgoritmer bör utformas och vilken data de är beroende av. Resonemangen mynnar ut i hur beslutsalgoritmer passar in i ett större pussel där olika pusselbitar kan hjälpa till att ge svar på några av vår samtids mest brännande frågor: Hur kan flyktingar integreras bättre? Hur kan skolan göras mer likvärdig? Hur kan organbristen lösas? Kanske kan väldesignade beslutsalgoritmer vara en väg till att skapa bättre samhällen.

 

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...