Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Mindfulness utan Flum Att leva med sina känslor

Vad kan mindfulness tillföra i våra nutida liv? Vad händer egentligen i hjärnan när vi mediterar? Och hur är man egentligen mindful?

Den hjärnbaserade mindfulnessforskningen är idag ett expanderande fält där kunskapen ökar för var dag som går. Detta ger oss möjlighet till nya nivåer av förståelse för hur mindfulness kan vara till nytta för oss. Dagens mindfulnessvåg fokuserar mest på hur vi kan använda metoden för att minska stress, men det finns också så många fler situationer där vi kan ha nytta av mindfulness. Den ökade kunskapen om hur hjärnan fungerar innebär till exempel att vi nu tydligare kan se effekterna av till exempel regelbunden meditation.

I Mindfulness utan flum presenterar Åsa Nilsonne, professor i medicinsk psykologi och en av de som introducerade mindfulness i Sverige, vetenskapen kring mindfulness och vad den kan tillföra i våra nutida liv. Att må bra behöver inte vara flummigt. 

 

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...