Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Överlevare Medicinskt myteri och andra sätt att gäcka döden

248 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

Ibland inträffar det otroliga: Människor som läkarna bedömer dom döende inom ett par månader istället överlever i många år. Trots illavarslande prognoser gör dessa personer ett slags medicinskt myteri.

De trotsar helt enkelt det som ibland kallas sjukdomars ”naturliga” förlopp, men finns det naturliga förlopp? Vad skulle det i så fall vara?

De medicinska myteristerna är överlevare mot alla odds. De är individer som vägrar ge upp, som också lever vidare utan att till synes ta in allvaret i diagnosen. Här skapar Lisbeth Sachs en fascinerande väv av medicinhistoriska berättelser och banbrytande forskning, och får vi ta del av extraordinära livsöden.

I denna bok beskriver hon de intrikata och komplexa system som utgör våra väsen, och de häpnadsväckande fall som ännu är vetenskapligt svårförklarliga.

Rekommenderade böcker

Publicerad oktober 2016

Maktlös medicin

Blaser, Martin
269 kr
KÖP
Publicerad augusti 2015

Lidande och läkedom band II

Uddenberg, Nils
298 kr
KÖP
Publicerad augusti 2015

Lidande och läkedom band I

Uddenberg, Nils
298 kr
KÖP

Relaterad information:

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...