Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Min hjärna och jag

Status:
Den här boken slutnoterad och kan inte köpas längre.

Min hjärna och jag är en framstående filosofs undersökning av det senaste inom neurovetenskapen och dess etiska och praktiska konsekvenser.

Vad händer om vi accepterar att allt vi tänker och känner inte kommer från en immateriell själ utan från elektrisk och kemisk hjärnaktivitet? I denna tankeväckande berättelse som kombinerar professionell kunskap och personlig erfarenhet grundlägger den nyskapande neurofilosofen Patricia Churchland medvetandets vara i biologin.

Med klargörande förklaringar på hur neuronerna skapar jaget, visar hon hur de senaste rönen om medvetandet, minnet och den fria viljan kan få oss att återuppväcka gamla filosofiska, etiska och andliga frågor: Vad formar våra personligheter?  Hur förklarar man nära-döden-upplevelser? Hur fattar vi beslut? Och varför känner vi empati?

Köp som E-bok

Rekommenderade böcker

Publicerad 2017

Ditt inre liv

Lekander, Mats
231 kr
KÖP
Publicerad 2017

Det sociala djuret

Lieberman, Matthew D.
278 kr
KÖP
Publicerad 2015

Liktjuven och barberaren

Kean, Sam
278 kr
KÖP
Publicerad 2010

Kort om medvetandet

Blackmore, Susan
178 kr
KÖP

Relaterad information:

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...