Elon Musk

Walter Isaacson

Kommer september 2023.
Elon Musk, boundElon Musk, pocketElon Musk, ebookElon Musk, audiobook

Elon Musk är skriven av succéförfattaren Walter Isaacson, författaren till Steve Jobs och en rad andra storsäljande biografier, har gjort en förvånansvärt närgående skildring av vår tids mest fascinerande och kontroversielle innovatör – en regeltrotsande visionär som starkt bidragit till att lotsa världen in i elbilarnas, de privata rymdexpeditionernas och den artificiella intelligensens tidevarv. 

Ja, och så tog han ju över Twitter.

I två år har Isaacson följt Musk som en skugga, suttit med på hans möten, gått fabriksronderna med honom och ägnat timme efter timme åt att intervjua Elon själv, hans släkt och vänner samt hans medarbetare och motståndare. Resultatet är en avslöjande skildring från insidan, fylld till brädden av fantastiska berättelser om triumfer och katastrofer, som får oss att ställa frågan: Är de demoner som driver Musk helt enkelt det som krävs för att nå innovation och framsteg?

Walter Isaacson har skrivit biografier om Jennifer Doudna, Leonardo da Vinci, Steve Jobs, Benjamin Franklin och Albert Einstein. På svenska sedan tidigare Livets kod – Den genetiska revolutionen och mänsklighetens framtid (Fri Tanke, 2022), Einstein Hans liv och universum (återutges på Fri Tanke hösten 2023) med flera. 

Detaljer
  • Utgiven september 2023
  • Översättare: Manne Svensson
  • ISBN: 9789189139411

Walter Isaacson

Walter Isaacson (f. 1952) är professor i historia, journalist och författare. Han har skrivit flera prisbelönta biografier, om bland annat…