Det öppna sinnelaget – och dess fiender

Gina Gustavsson

Kommer januari 2023.
Det öppna sinnelaget – och dess fiender, boundDet öppna sinnelaget – och dess fiender, pocketDet öppna sinnelaget – och dess fiender, ebookDet öppna sinnelaget – och dess fiender, audiobook

I stora delar av världen har liberala ideal på senare tid utsatts för oroväckande bakslag. Hur ska den som tror på individen och friheten lyckas hålla sig upprätt genom denna kris?

I Det öppna sinnelaget – och dess fiender vidgar Gina Gustavsson horisonten och tar med läsaren på en bildningsresa genom seklerna, från 1700-talets salonger till dagens debattarenor, där den individuella friheten ständigt står i fokus. Men även människans tendens att söka gemenskap med och erkännande från flocken. En bok som med sin djupa blick och sitt breda persongalleri hoppas skänka inspiration och kunskap till alla läsare som försöker förstå det öppna sinnelaget – och dess fiender.

Beställ ett signerat exemplar av Det öppna sinnelaget – och dess fiender här!

Detaljer
  • Utgiven januari 2023
  • ISBN: 9789189139060

Gina Gustavsson

Gina Gustavsson (f.1984) är docent och lektor i statskunskap vid Uppsala universitet samt författare och fristående kolumnist i Dagens Nyheter….