Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Elensky, Torbjörn

Torbjörn Elensky är författare, kulturskribent, debattör, librettist och dramatiker. Han har skrivit romaner och novellsamlingar som Myrstack, Döda vinklar och Svensk drömtid, och han medverkar regelbundet i Svenska Dagbladet med essäer och s.k. understreckare.
Tillsammans med Jonas Bohlin har han gjort verken I saw it all och Den sjunde Juli, som har framförts av Kammarensemblen. Torbjörn Elensky har även skrivit Molnskeppet och bearbetat Clas Livijns roman Spader Dame, som båda har uppförts av Radioteatern.
I sina böcker undersöker han berättelsens och språkets förhållande till verkligheten. Han skriver ofta om personliga erfarenheter och blandar det nära och privata med det historiska och politiska, men hela tiden med den vanliga människan och hennes umbäranden i fokus.

Utgiven bok

Publicerad 2017

Gränser

Elensky, Torbjörn
249 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...